Συμμετοχή στην έκθεση "Ιδανική Κατοικία 2021"

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε στην έκθεση "Ιδανική Κατοικία 2021" (https://www.idanikikatoikia.net/), την μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στον κλάδο της οικοδομικής βιομηχανίας, εξοπλισμού και διακόσμησης, στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία.

Θα μας βρείτε στο περίπτερο της Lelantus Innovations Ltd (https://lelantusinnovations.com/), όπου μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα  που προσφέρουμε σε συνεργασία, για την παρακολούθηση και τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα στο σπίτι και στην επιχείρησή σας. Συμμετέχουμε με το νέο μας προϊόν, τη Διαδικτυακή Πλατφόρμα Domognostics+ (www.domognostics.eu), η οποία παρέχει εύκολο περιβάλλον ενσωμάτωσης αισθητήρων διαφόρων τύπων, για την παρακολούθηση και τη διάγνωση προβλημάτων σε εσωτερικούς χώρους. Το Domognostics+ μπορεί να προσαρμοστεί για να εξυπηρετήσει τις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε επισκέπτη!

Μπορείτε να επισκεφθείτε την έκθεση σήμερα (22/10, 17:00-22:00), αύριο (23/10, 15:00-22:00) και την Κυριακή (24/10, 11:00-22:00).